Om CommZone

CommZone AB bildades 2012 av Andreas Sander. Hans tio tjänstgöringsår som polis har gett honom djupa kunskaper och unika erfarenheter om kommunikation, problemlösning samt att hantera kritiska situationer i realtid. Tidigare har Andreas arbetat inom telekommunikationsbranschen, tillverkningsindustrin och restaurangbranschen. I kombination med utbildning inom Neuro Lingvistisk Programmering, NLP, ges du som kund en möjlighet att samarbeta med en konsult som har en ovanligt spännande bakgrund och praktisk kunskap om mänskliga beteenden.

teamfacilitator

Om Andreas Sander

Andreas Sander mäter framgång i människors inneboende potential och ser värdet i varje persons bidrag och insatser. När han är med i teamet skapar han ett lag där alla vill vara med och utföra. Andreas skapar en trygg och säker plats för utveckling och lärande, eftersom människor vet att han inte kommer att låta dem falla. Hans dragningskraft går till att ge vägledning till dem som behöver det mest. Deras prestanda och välmående är viktigt för honom, dock betyder deras steg mot förbättring ännu mer.

Vision

CommZone AB vill bidra till ett samhälle som fler vill tillhöra.
Företaget vilar på ett starkt fokus att skapa tryggare människor som engagerat vill bidra till denna vision. Alla människor är i ständigt lärande och vi behöver stödja varandra på den resan. När vi arbetar med förändring strävar vi mot att skapa kongruens på flera nivåer:

  • Individen
  • Familjen
  • Arbetsplatsen
  • Omvärlden

Värdegrund

Ett omtänksamt och nyfiket förhållningssätt genomsyrar CommZone AB. Att nå människor och att skapa förtroende är något Andreas har arbetat länge med. Det har varit ett av hans viktigaste verktyg i arbetet som polis och är minst lika viktigt i affärsverksamheten. CommZone AB jobbar alltid för att skapa långsiktiga och bestående förändringar för sina kunder.

CommZone’s motto är ”Ändringen som gör förändringen”. Det är genom de små justeringarna som vi gör de stora förändringarna. Vi tränar dig som kund att hjälpa dig själv. Resultatet blir att du känner en stolthet över din egen och organisationens utveckling.

Värderingsorden är:

Bidra till ett samhälle som fler vill tillhöra. Denna värdering genomsyrar CommZone’s verksamhet och knyter an till visionen. Ju fler som känner att de vill tillhöra samhället, desto mer kan vi påverka vår närmiljö.

Förtroende och tillit. CommZone arbetar ständigt för att bygga detta genom sitt sätt att lyssna, agera och tala. Det är inget vi tar för givet utan något vi tar ansvar för.

Utveckling. På CommZone älskar vi att se våra kunder utvecklas och spränga sina gränser. Det ligger i vårt DNA och är bränslet som driver oss framåt varje dag.

Kontakta oss

För att Du ska få ett upplägg som passar Dina behov kan det vara bra att prata igenom vilka förväntningar Du har. Använd gärna formuläret nedan för att komma i kontakt med oss.

Tack för Ditt besök!

Namn*

E-post*

Telefon

Meddelande

”Jag har haft förmånen att coachas av Andreas. Han är en varm, vis och trygg person med mycket stor kompetens inom coachning. Hans förmåga att verkligen se en annan person är unik. Andreas rekommenderas varmt.” ~Ulrika, klient

”Andreas är en osedvanligt grundad, trovärdig och behaglig person, som registrerar allt av värde (hans bakgrund som knivskarp narkotikaspanare kommer verkligen klienterna till gagn) Ta chansen och lotsas genom skumpiga vägar av en trygg ciceron.” ~Annika Dopping, kommunikationsstrateg och TV-profil

”Andreas höll ett fängslande föredrag för våra medarbetare. Han gjorde ett lysande framträdande och fångade hela publiken hela föreläsningen” ~Monica, eventansvarig

”Jag har vid Andreas föreläsningar sett hur han med sin energi och personliga engagemang skapar en intensivitet och hög närvarograd hos deltagarna.” ~Tor, chef

Gilla oss på Facebook

Följ oss på Twitter

Följ oss på Google+

Vi finns även på Linkedin