Teamfacilitering och tjänster

Vad skulle det innebära för dig och din arbetsplats om ni fick metoderna och verktygen att hitta era starkaste drivkrafter och att undvika dränerande konflikter? Vilka resultat skulle ni uppnå?

CommZone har en unik erfarenhet av att vända människors begränsningar till tillgångar. Att göra skillnad där det behövs. Våra tjänster är till för dem som vill övervinna hinder och nå lite längre än vad du trodde var möjligt, oavsett om det handlar om grupper eller enskilda individer.

Se i vårt tjänsteutbud vad du tror skulle passa dig.

Kontakta oss

För att Du ska få ett upplägg som passar Dina behov kan det vara bra att prata igenom vilka förväntningar Du har. Använd gärna formuläret nedan för att komma i kontakt med oss.

Tack för Ditt besök!

Namn*

E-post*

Telefon

Meddelande

”Jag har haft förmånen att coachas av Andreas. Han är en varm, vis och trygg person med mycket stor kompetens inom coachning. Hans förmåga att verkligen se en annan person är unik. Andreas rekommenderas varmt.”

”Det finns ingen tvekan om att jag skulla anlita Andreas som personlig coach igen om jag kom till ett vägskäl då jag inte vet vilken väg jag ska välja. Med Andreas hjälp växte jag som person och medmänniska.”

”Andreas höll ett fängslande föredrag för våra medarbetare. Han gjorde ett lysande framträdande och fångade hela publiken hela föreläsningen”

”Jag har vid Andreas föreläsningar sett hur han med sin energi och personliga engagemang skapar en intensivitet och hög närvarograd hos deltagarna.”

Gilla oss på Facebook

Följ oss på Twitter

Följ oss på Google+

Vi finns även på Linkedin