Konflikthantering

Ofta beror samarbetssvårigheter på att vi tolkar och förmedlar information på olika sätt. Det leder till frustration och friktion istället för dynamik och utveckling. Utifrån kundens specifika behov och situation anpassar CommZone den arbetsmetodik som är mest lämplig. Generellt bidrar utbildning i konflikthantering till en ökad förståelse för varje varje individs tankemönster och behov. Det finns även specifika knep som hjälper till att förebygga och dämpa konflikter.

Genom föreläsningar och samtalsövningar bygger vi upp en medvetenhet och förståelse inför utmanande situationer. Genom att använda sin kropp, röst och en taktisk kommunikation får deltagarna lära sig att kontrollera andra genom att först kontrollera sig själv. Andreas har utbildat både Svenska Kyrkan och kommunala verksamheter för att de bättre ska kunna möta sina organisatoriska utmaningar.

Om Konflikthantering

Kontakta oss

För att Du ska få ett upplägg som passar Dina behov kan det vara bra att prata igenom vilka förväntningar Du har. Använd gärna formuläret nedan för att komma i kontakt med oss.

Tack för Ditt besök!

Namn*

E-post*

Telefon

Meddelande

”Jag har haft förmånen att coachas av Andreas. Han är en varm, vis och trygg person med mycket stor kompetens inom coachning. Hans förmåga att verkligen se en annan person är unik. Andreas rekommenderas varmt.”

”Det finns ingen tvekan om att jag skulla anlita Andreas som personlig coach igen om jag kom till ett vägskäl då jag inte vet vilken väg jag ska välja. Med Andreas hjälp växte jag som person och medmänniska.”

”Andreas höll ett fängslande föredrag för våra medarbetare. Han gjorde ett lysande framträdande och fångade hela publiken hela föreläsningen”

”Jag har vid Andreas föreläsningar sett hur han med sin energi och personliga engagemang skapar en intensivitet och hög närvarograd hos deltagarna.”

Gilla oss på Facebook

Följ oss på Twitter

Följ oss på Google+

Vi finns även på Linkedin