Konflikthantering

Andreas Sander har hanterat tusentals kris- och konfliktsituationer. Genom sin polisiära bakgrund har han under tio års tid fått träna varje dag på att hantera både sig själv och andra för att hitta konstruktiva lösningar istället för att situationerna ska eskalera i fel riktning. Genom sin genuina erfarenhet har Andreas möjlighet att på ett enkelt sätt förmedla konflikthantering och samarbetsstärkande metoder som fungerar.

Ofta beror samarbetssvårigheter på att vi tolkar och förmedlar information på olika sätt. Det leder till frustration och friktion istället för dynamik och utveckling. Utifrån kundens specifika behov och situation anpassar CommZone den arbetsmetodik som är mest lämplig. Generellt bidrar utbildning i konflikthantering till en ökad förståelse för varje varje individs tankemönster och behov. Det finns även specifika knep som hjälper till att förebygga och dämpa konflikter.
Coachande stöd hjälper personer att hantera sina utmaningar och medling är ett verktyg där CommZone utgör en tredje part som överbryggar hinder där fler är inblandade.

Hot- och våldsutbildning

För kunder som vill gå steget längre och arbeta med fysisk hot- och våldshantering kan CommZone erbjuda utbildningsinsatser med praktiska inslag i form av självskydd och scenarioträning som anpassas till kundens nivå.

Genom teoretiska föreläsningar, samtalsövningar och verklighetsnära scenarioträning bygger vi upp en medvetenhet och mental förberedelse inför utmanande situationer. Genom att använda sin kropp, röst och en taktisk kommunikation får deltagarna lära sig att kontrollera andra genom att först kontrollera sig själv. Andreas vet hur det är att befinna sig mitt i stormens öga och hur man kan agera för att behålla kontrollen och öka sina chanser att lyckas. Andreas har utbildat både Svenska Kyrkan och kommunala verksamheter för att de bättre ska kunna möta sina utmaningar.

Om Konflikthantering

Kontakta oss

För att Du ska få ett upplägg som passar Dina behov kan det vara bra att prata igenom vilka förväntningar Du har. Använd gärna formuläret nedan för att komma i kontakt med oss.

Tack för Ditt besök!

Namn*

E-post*

Telefon

Meddelande

”Jag har haft förmånen att coachas av Andreas. Han är en varm, vis och trygg person med mycket stor kompetens inom coachning. Hans förmåga att verkligen se en annan person är unik. Andreas rekommenderas varmt.”

”Det finns ingen tvekan om att jag skulla anlita Andreas som personlig coach igen om jag kom till ett vägskäl då jag inte vet vilken väg jag ska välja. Med Andreas hjälp växte jag som person och medmänniska.”

”Andreas höll ett fängslande föredrag för våra medarbetare. Han gjorde ett lysande framträdande och fångade hela publiken hela föreläsningen”

”Jag har vid Andreas föreläsningar sett hur han med sin energi och personliga engagemang skapar en intensivitet och hög närvarograd hos deltagarna.”

Gilla oss på Facebook

Följ oss på Twitter

Följ oss på Google+

Vi finns även på Linkedin