Privat- och företagscoaching

Coaching är ett verktyg som allt fler använder sig av. Coaching i grupp eller för enskilda personer är inte bara smart, men kanske till och med oundvikligt. I den hårdnande konkurrensen har det blivit allt viktigare att hitta sina drivkrafter och skapa en riktning att jobba mot. Att med stöd av en coach sortera och kanalisera sina tankar och idéer leder till konkreta resultat och önskat läge snabbare än när man gör det på egen hand. Gör som många andra, fyll i kontaktformuläret nedan och boka din coachingsession redan idag.

gruppcoaching, teamfacilitering

Vad motiverar dig?

Jag tror inte man kan utveckla människor på ett och samma sätt. Jag försöker istället att avläsa hur min klient fungerar,  vad som motiverar henne eller honom samt vad vad man vill undvika. Många som jag träffar upplever att de får förtroende för mig. Varför? För att jag inte dömer dem. Jag tycker det är lätt att sätta mig in i deras perspektiv. Dessa styrkor tillsammans med min vilja att du ska utvecklas är grunden för mitt sätt att coacha.

NLP

NLP står för Neurolingvistisk programmering som är en frågedriven och coachande process. NLP har mycket kraftfulla verktyg som skapar förändring och effekt på relativt kort tid. Anledningen till det är att man arbetar med både medvetna och omedvetna tankeprocesser. Det är därför den har vunnit gillande över hela världen.

Ändringen som gör förändringen

Effekten av coaching är enorm. Genom att utmana begränsande föreställningar, sortera sina tankar och ta ut en riktning skapas vilja och mod att växa. Du får verktygen som möjliggör förändringsarbetet. Dessutom ingår uppföljning under arbetsprocessen.

Företagscoaching

Det är allmänt känt att arbetsmarknaden idag ställer hårda krav på individen. Det leder till långtidssjukskrivningar som bottnar i psykisk ohälsa. Nästan alla företag betalar ut friskvårdsbidrag så att vi kan träna våra kroppar, men hur många förstår att vi behöver träna våra hjärnor för att möta utmaningar på ett elegant sätt?

Företagscoaching lämpar sig för ledare och medarbetare som behöver personlig vägledning för att nå uppsatta och utmanande mål. CommZone arbetar med båda tidsbestämda och löpande uppdrag, beroende på kundens individuella behov.

Exempel på uppdrag är:

  • att bli en bättre chef
  • att undvika att bli utbränd
  • att hitta sina drivkrafter
  • att hantera sin tid bättre
  • att hitta en balans mellan arbete och fritid

Coaching för privatpersoner

Vi kommer alla till en punkt då vi behöver ta tag i tillvaron för att antingen undvika fällor eller uppnå något önskvärt. Andreas har träffat många människor med stora problemställningar och han ryggar inte för något.

Genom att gå till botten med problemet hjälper han klienten att skapa nödvändiga förändringar. I många fall handlar det om att ändra på negativa tankemönster och beteenden samt att förstå sig själv och sina förmågor bättre. Det gäller även att hitta andra perspektiv och infallsvinklar på olika problemställningar. Oavsett vilken utmaning du står inför kommer du garanterat gå stärkt ifrån coachingsessionen.

Exempel på uppdrag är:

  • att komma ut på arbetsmarknaden
  • relationsproblem
  • brottsoffercoaching
  • att komma ifrån oönskade beteenden
  • att kartlägga olika livsval

Kontakta oss

För att Du ska få ett upplägg som passar Dina behov kan det vara bra att prata igenom vilka förväntningar Du har. Använd gärna formuläret nedan för att komma i kontakt med oss.

Tack för Ditt besök!

Namn*

E-post*

Telefon

Meddelande

”Jag har haft förmånen att coachas av Andreas. Han är en varm, vis och trygg person med mycket stor kompetens inom coachning. Hans förmåga att verkligen se en annan person är unik. Andreas rekommenderas varmt.”

”Det finns ingen tvekan om att jag skulla anlita Andreas som personlig coach igen om jag kom till ett vägskäl då jag inte vet vilken väg jag ska välja. Med Andreas hjälp växte jag som person och medmänniska.”

”Jag har under ett års tid haft Andreas som coach, under den perioden har han på ett mycket inspirerande, professionellt och varmt sätt coachat mig genom ett antal förändringsprocesser. Andreas har hjälpt mig att jobba med oönskade och låsta lägen, att få till beteende förändringar och få mig att lyfta blicken och se möjligheter i stället för svårigheter. ”

”Jag har fått den oerhörda förmånen att få bli coachad av Andreas inför mitt viktiga vägval vilket har gett mig både lugn inför processen och tillfört mig massor av energi!”

Gilla oss på Facebook

Följ oss på Twitter

Följ oss på Google+

Vi finns även på Linkedin