Skolföreläsning, Nätmobbning & medmänniskoskap

Att påverka och beröra ungdomar är ingen barnlek. Vi föräldrar har sällan samma kunskap om sociala medier eller förståelse för vilka värderingar som styr en tonårings liv. Fast alla föräldrar vet att skoltiden kan vara väldigt hård för vissa elever. Vi vuxna har en viktig uppgift att dela med oss av våra erfarenheter om livet och vilka risker samt möjligheter olika beteenden kan innebära. Andreas Sander har hanterat tusentals kritiska situationer och det är erfarenheterna av dessa han vill förmedla.

Vad innehåller föreläsningen?

Andreas beskriver vilka lagar och regler som gäller vid kränkningar och våldshandlingar. Han berättar även om vad som kan hända i förlängningen av en ung människas liv när man har blivit dömd för brott och hur det kan påverka mer än vad man tror.

Andreas tar även upp de neurologiska aspekterna av att agera etiskt och hur naturen och samhället belönar oss när vi gör någonting bra för andra. Han syfte är att vägleda ungdomarna till att själva vilja skapa en attraktiv framtid och att stå upp för varandra.

nätmobbning, medmänniskoskap

Vad får eleverna med sig?

Genom sitt sätt att vara, sin kunskap och berättelser från verkliga livet fångar Andreas ungdomarnas intresse och leder dem in i nya tankebanor om medmänniskoskap. Andreas har ett varmt förhållningssätt och har en naturlig vana att skapa goda relationer till dem han vill påverka.

För vem?

Denna föreläsning är främst utformad för skolbarn i årskurs 7-9. Du som är skolpersonal eller aktiv inom föräldraföreningen är välkommen att ta kontakt på 070-331 72 00 eller info@commzone.se

Om Föreläsaren

CommZone AB bildades 2012 av Andreas Sander. Hans tio tjänstgöringsår som polis har gett honom djupa kunskaper och unika erfarenheter om kommunikation, problemlösning samt att hantera kritiska situationer i realtid. Tidigare har Andreas arbetat inom telekommunikationsbranschen, tillverkningsindustrin och restaurangbranschen. I kombination med utbildning och certifiering inom Neuro Lingvistisk Programmering, NLP, ges du som kund en möjlighet att samarbeta med en föreläsare som har en ovanligt spännande bakgrund och praktisk kunskap om mänskliga beteenden.

Vision

CommZone AB  vill leverera ett märkbart bidrag den positiva samhällsutvecklingen. Företaget vilar på ett starkt fokus att skapa tryggare människor som engagerat vill bidra till denna vision. Alla människor är i ständigt lärande och vi behöver stödja varandra på den resan.

Ladda ner presentationsmaterial!

Kontakta oss

För att Du ska få ett upplägg som passar Dina behov kan det vara bra att prata igenom vilka förväntningar Du har. Använd gärna formuläret nedan för att komma i kontakt med oss.

Tack för Ditt besök!

Namn*

E-post*

Telefon

Meddelande

”Jag har haft förmånen att coachas av Andreas. Han är en varm, vis och trygg person med mycket stor kompetens inom coachning. Hans förmåga att verkligen se en annan person är unik. Andreas rekommenderas varmt.”

”Det finns ingen tvekan om att jag skulla anlita Andreas som personlig coach igen om jag kom till ett vägskäl då jag inte vet vilken väg jag ska välja. Med Andreas hjälp växte jag som person och medmänniska.”

”Andreas höll ett fängslande föredrag för våra medarbetare. Han gjorde ett lysande framträdande och fångade hela publiken hela föreläsningen”

”Jag har vid Andreas föreläsningar sett hur han med sin energi och personliga engagemang skapar en intensivitet och hög närvarograd hos deltagarna.”

Gilla oss på Facebook

Följ oss på Twitter

Följ oss på Google+

Vi finns även på Linkedin